top of page
Paylaşımlı Menu
le-cuistot-bistro_edited.jpg

Fransız & Belçika
Mutfağı & Bistro Deneyimi

Yemek Menu

Fransız & Belçika mutfağının eşsiz lezzetleri.

Fiyatlarımıza %10 servis bedeli eklenmektedir. Fiyatlarımıza KDV dahildir.

Başlangıçlarımız

Fransız Usulü Soğan Çorbası

350 TL

Rouille Soslu Kerevitli Bisk

450 TL

Tereyağlı Sarımsaklı Salyangoz

680 TL

Safran Soslu Karidesli Uykuluk 

820 TL

Karamelize Elmalı Dana Ciğeri

820 TL

Panelenmiş Camembert Peyniri (kızılcık marmelatı ile)

750 TL

Karidesli ve Mantarlı Volovan

820 TL

Deniz Tarağı ve Karidesli Graten (mornay soslu)

880 TL

Votka ile Flambe Edilmiş Armorikan Usulü Et Karides (domatesli ve provans baharatlı kremalı sos eşliğinde)

820 TL

Burrata Peyniri (mantar sote üzerinde, susam yağı ile)

820 TL

Karidesli ve Peynirli Kroket İkilisi (domates sos ile)

820 TL

Jumbo Karides à la plancha

Günlük Fiyat

Et ve Balık Yemekleri

Kuzu İncik (Bal, kuru kayısı, kişniş ve kavrulmuş bademle tatlandırılmış), safranlı bulgur pilavı ile

1550 TL

Belçika Usulü “Steak Tartar” (Belçika usulü patates kızartması ve salata ile)

1300 TL

Dana Bonfile – isteğe bağlı sos ile :

  • Pepper Steak: Konyakla flambe edilmiş yeşil biberli krema sosu

  • Kremalı mantarlı sos

  • Rokfor sosu

1650 TL

Tavuk Şinitzel – isteğe bağlı sos ile :

  • Milano usulü (limonlu tereyağı) - Dahil

  • Kremalı mantarlı sos

  • Rokfor sosu

950 TL

Tavada Pişirilmiş Somon (tarhun otlu krema sosu ve patates püresi ile)

1100 TL

Coq au Vin (patates püresi ile)

880 TL

Et ve Deniz Ürünleri Tabağı (ızgara bonfile ve jumbo karides)

1700 TL

Böf Burginyon (patates püresi ile)

1150 TL

Izgara Deniz Ürünleri Tepsisi (mevsime göre 3 çeşit balık, kum midyesi, kalamar ve kaplan karides)

Günlük Fiyat

Deniz Ürünlü Paella (rezervasyon ile siparişi alınır)

Günlük Fiyat

Midyelerimiz

Belçika Usulü Midye (kremalı, sarımsaklı ve beyaz şaraplı) ve Patates Kızartması

1700 TL

Provence Usulü Midye ve Patates Kızartması

1800 TL

Tatlı Cenneti

Çikolatalı Sufle

480 TL

Elmalı Beignet ve Vanilyalı Dondurma

420 TL

Belçika Usulü Çikolatalı Mus

420 TL

Krem brule

420 TL

Karamelize Vevizli Dondurulmuş Parfait ve Karamel Sosu

420 TL

Dame Blanche (vanilyalı dondurma ve sıcak çikolata)

480 TL

Konyakla Flambe Edilmiş Yeşil Biberli Çilek

480 TL

Paylaşımlı Menu

• 2 adet Fransız usulü soğan çorbası
• 6 adet Salyangoz veya 1 Mantarlı volovan
• 1 adet pane Camembert Peyniri
• Böf Burginyon
(patates püresi ile)
• 2 adet Krem Brule

Kişi başı fiyat 1850 TL

Minimum 2 kişi

Başlangıçlarımız
Et ve Balık Yemekleri
Midyelerimiz
Tatlı Cenneti
Le Cuistot Logo

Haftalık Bültene Abone Olun!

© 2025 by Le Cuistot Bistro. Powered and secured by Leon+

bottom of page