top of page

Paylaşımlı Menu


Fransız & Belçika
Mutfağı & Bistro Deneyimi
Yemek Menu
Fransız & Belçika mutfağının eşsiz lezzetleri.
Fiyatlarımıza %10 servis bedeli eklenmektedir. Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Başlangıçlarımız
Fransız Usulü Soğan Çorbası
350 TL
Rouille Soslu Kerevitli Bisk
450 TL
Tereyağlı Sarımsaklı Salyangoz
680 TL
Safran Soslu Karidesli Uykuluk
820 TL
Karamelize Elmalı Dana Ciğeri
820 TL
Panelenmiş Camembert Peyniri (kızılcık marmelatı ile)
750 TL
Karidesli ve Mantarlı Volovan
820 TL
Deniz Tarağı ve Karidesli Graten (mornay soslu)
880 TL
Votka ile Flambe Edilmiş Armorikan Usulü Et Karides (domatesli ve provans baharatlı kremalı sos eşliğinde)
820 TL
Burrata Peyniri (mantar sote üzerinde, susam yağı ile)
820 TL
Karidesli ve Peynirli Kroket İkilisi (domates sos ile)
820 TL
Jumbo Karides à la plancha
Günlük Fiyat
Et ve Balık Yemekleri
Kuzu İncik (Bal, kuru kayısı, kişniş ve kavrulmuş bademle tatlandırılmış), safranlı bulgur pilavı ile
1550 TL
Belçika Usulü “Steak Tartar” (Belçika usulü patates kızartması ve salata ile)
1300 TL
Dana Bonfile – isteğe bağlı sos ile :
-
Pepper Steak: Konyakla flambe edilmiş yeşil biberli krema sosu
-
Kremalı mantarlı sos
-
Rokfor sosu
1650 TL
Tavuk Şinitzel – isteğe bağlı sos ile :
-
Milano usulü (limonlu tereyağı) - Dahil
-
Kremalı mantarlı sos
-
Rokfor sosu
950 TL
Tavada Pişirilmiş Somon (tarhun otlu krema sosu ve patates püresi ile)
1100 TL
Coq au Vin (patates püresi ile)
880 TL
Et ve Deniz Ürünleri Tabağı (ızgara bonfile ve jumbo karides)
1700 TL
Böf Burginyon (patates püresi ile)
1150 TL
Izgara Deniz Ürünleri Tepsisi (mevsime göre 3 çeşit balık, kum midyesi, kalamar ve kaplan karides)
Günlük Fiyat
Deniz Ürünlü Paella (rezervasyon ile siparişi alınır)
Günlük Fiyat
Midyelerimiz
Belçika Usulü Midye (kremalı, sarımsaklı ve beyaz şaraplı) ve Patates Kızartması
1700 TL
Provence Usulü Midye ve Patates Kızartması
1800 TL
Tatlı Cenneti
Çikolatalı Sufle
480 TL
Elmalı Beignet ve Vanilyalı Dondurma
420 TL
Belçika Usulü Çikolatalı Mus
420 TL
Krem brule
420 TL
Karamelize Vevizli Dondurulmuş Parfait ve Karamel Sosu
420 TL
Dame Blanche (vanilyalı dondurma ve sıcak çikolata)
480 TL
Konyakla Flambe Edilmiş Yeşil Biberli Çilek
480 TL
Paylaşımlı Menu
• 2 adet Fransız usulü soğan çorbası
• 6 adet Salyangoz veya 1 Mantarlı volovan
• 1 adet pane Camembert Peyniri
• Böf Burginyon (patates püresi ile)
• 2 adet Krem Brule
Kişi başı fiyat 1850 TL
Minimum 2 kişi
Başlangıçlarımız
Et ve Balık Yemekleri
Midyelerimiz
Tatlı Cenneti
bottom of page